Костими за капење од Yamamay

Костими за капење од Yamamay

Летните одмори веќе се започнати, сигурно и вашиот е веќе испланиран. Но, дали го имате совршениот костим за капење за оваа сезона? Ние ви ги претставуваме најпродаванети модели за ова лето 2018. Тренди, удобни и практични. Овие модели навистина ќе ве издвојат на песочните плажи и ќе примамат многу погледи. Погледнете дел на фотографиите и повелете во продажните салони на Yamamay во City Mall и Ramstore Mall.

Дводелни костими за капење

36714143_1090751827745615_6264983118667579392_n.jpg
36721663_1090780284409436_114342212786978816_n.jpg
35882298_1076118552542276_3453974122046947328_n.jpg
37007511_1097526593734805_6208798310711427072_n.jpg
36882466_1094730674014397_7926749821401038848_n.jpg

Едноделни костими за капење

35671426_1073101029510695_1660023444227489792_n.jpg
35282790_1068223633331768_4457366718200676352_n.jpg
35160591_1067638700056928_4812577663384289280_n.jpg
Marella 365

Marella 365

Go Carpisa со машка линија и сетови за патување

Go Carpisa со машка линија и сетови за патување