Go Carpisa со машка линија и сетови за патување

Go Carpisa со машка линија и сетови за патување

Go Carpisa е специјализирана продавница за патување од Carpisa. Куфери, несесери за патување, сетови за во авион, за техника, перничиња и секаков тип на помош кој ќе ви го олесни вашето патување. Пакувањето може да биде вистинско уживање. 

Go Carpisa имаат и посебна машка линија, које се состои од чанти за на работа ( кожни и обични ), бизнис куфери за оние кои често патуваат и бизнис чанти, ранци за лаптоп, торби за вежбање.

Повелете одберете го вашиот сет за патување и работа.

36285466_477247586062815_5617293945827491840_n.jpg
36377395_477234506064123_7222432080288808960_n.jpg
36259892_477263126061261_262896292512923648_n.jpg
36188578_476204089500498_5308468385447673856_n.jpg
36188174_476206119500295_5483182651412054016_n.jpg
35751153_470702166717357_270275617558102016_n.jpg
Костими за капење од Yamamay

Костими за капење од Yamamay

Pinko летни предлози на намалување

Pinko летни предлози на намалување