Marella 365

Marella 365

 

 

Линијата 365 е линија која е препознатлива по квалитените материјали и двеете бои црна и бела. Оваа линија е наменета за сите жени кои сакаат да ги носат парчињата навечер и преку ден, во кафуле и на работа.

За есен/зима 2018 Marella го одбра Квентин Џонс како лице и рака зад капсулната колекција ART.365. Еклектичниот илустратор и режисер со седиште во Лондон создава три модели на апстрактни црно-бели бои. Навистина создал вистинска уметност и патерн кој воодушевува. 

Погледнете дел од парчињата. 

180321_Marella_QuentinJones_Shot_02_256_C-copy_792x1140.jpg
180321_Marella_QuentinJones_Shot_04_093_C-copy_792X1140.jpg
180321_Marella_QuentinJones_Shot_02_256_C-copy_792x1140.jpg
3226398802003-a-stripes_normal.jpg
3226438802005-a-qj365_thumbnail.jpg
3196238802001-a-quentin_thumbnail.jpg
3196268802004-a-drops_thumbnail.jpg
Marella совршени капути

Marella совршени капути

Костими за капење од Yamamay

Костими за капење од Yamamay