Цветна приказна на Каролина Гочева и брендот Max&Co

Цветна приказна на Каролина Гочева и брендот Max&Co

Каролина Гочева ја продолжува соработката со групацијата Магнетик за брендот Max&Co. 

Бренд од италијанската групација Max Mara кој се издвојува по нивната специфичност и уникатност како во материјалите, така и во кроевите. Парчиња кои ги диктираат модните трендови. 

Првата комбинација претставува вистинско освежување и романтика. Лежерни, удобни и лесни парчиња. Комбинација која истовремено буди чувства на леснотија и носталгија. Црвените кожни чизми се парчето кое не се повторува.

Погледнете го првиот дел од сетот фотографии за брендот Max&Co, потпишани од Лилика Стрезоска.

Max&Co за жената која е секогаш насмеана.

Max&Co за жената која е секогаш насмеана.

Max&Co за жената/девојката која е вљубена во природата.

Max&Co за жената/девојката која е вљубена во природата.

Max&Co за жената/девојката која ужива во лежерен и уникатен изглед.

Max&Co за жената/девојката која ужива во лежерен и уникатен изглед.

Max&Co за сите убави моменти во животот.

Max&Co за сите убави моменти во животот.

 

За оваа фотосесија Магнетик соработува повторно со:

ФОТОГРАФИЈА // Лилика Стрезоска

ШМИНКА // Игор Марков

ФРИЗУРА // Џеси Костиќ

Sincerely.Skopje ја продолжува соработката со модните блогерки

Sincerely.Skopje ја продолжува соработката со модните блогерки

Liu Jo и Каролина Гочева во ново модно видео

Liu Jo и Каролина Гочева во ново модно видео