Liu Jo и Каролина Гочева во ново модно видео

Liu Jo и Каролина Гочева во ново модно видео

Групацијата Магнетик и Vesta Production го снимија второто модно видео за италијанскиот бренд Liu Jo. Со тоа се заокружи модната приказна на Каролина Гочева и Магнетик за Liu Jo. Каролина Гочева повторно е во главна улога и овој пат блесна во лежерна и летна комбинација.

Видеото е една урбана приказна за жените и девојките кои го негуваат својот природен изглед. Сите оние кои се вљубуваат во едноставните работи кои ги истакнуваат нивните природни карактеристики.

Едно опуштено, летно доживување. Уживајте.

Цветна приказна на Каролина Гочева и брендот Max&Co

Цветна приказна на Каролина Гочева и брендот Max&Co

Магнетик и Каролина Гочева со вториот дел од фотосесијата за Liu Jo

Магнетик и Каролина Гочева со вториот дел од фотосесијата за Liu Jo