Sincerely.Skopje ја продолжува соработката со модните блогерки

Sincerely.Skopje ја продолжува соработката со модните блогерки

Инстаграм блогот Sincerely.Skopje instagram.com/sincerely.skopje започнува од утре со соработка со локалните модни блогерки. 

Секоја недела очекувајте постови од различни блогерки кои ќе постираат нивни фотографии и комбинации од брендовите на групацијата Магнетик.

Прва беше Ангела Ѓоргиева манекенка која на нејзиниот моден блог maviangel.com најчесто дава модни совети, комбинации и совети за шминка.

Следна на листата е Сања Стојаноска, food&travel блогерка. Нејзинот chapter може да остане изненадување.

E5DC97F0-EA59-4AAB-9DAD-D588DD6FDECA.jpeg
Каролина Гочева во Max&Co за уште поубаво лето

Каролина Гочева во Max&Co за уште поубаво лето

Цветна приказна на Каролина Гочева и брендот Max&Co

Цветна приказна на Каролина Гочева и брендот Max&Co