Spring Market- Пролетен настан во Weekend Max Mara

Spring Market- Пролетен настан во Weekend Max Mara

На 21-ви март, среда имавме одличен пролетен настан во Weekend Max Mara. Новата колекција пролет/лето 2018 е комплетирана па, нашите гости имаа можност да ја разгледаат новата колекција и први да се запознаат со новите трендови оваа сезона. Темата на настанот беа овошните пазари кои сите ги очекуваме нетрпеливо со доаѓањето на пролетта.

Amigos Restaurant & Bar се погрижи да Weekend Max Mara изгледа како мал, шарен овошен пазар. Овошни тартови, сокови и овошни чаеви и секако свежи овошни салати. Мирисот и вкусот на пролетта го почувствуваме во Weekend Max Mara.

IMG_8348.jpg
IMG_8364.jpg
IMG_8393.jpg
IMG_8403.jpg
IMG_8489.jpg
IMG_8529.jpg
IMG_8595.jpg
Магнетик и Каролина Гочева ја продолжуваат соработката со фотосесијата за Pinko

Магнетик и Каролина Гочева ја продолжуваат соработката со фотосесијата за Pinko

Омилени комбинации за денот на жената

Омилени комбинации за денот на жената