Омилени комбинации за денот на жената

Омилени комбинации за денот на жената

Среќен 8ми март мајки, жени и девојки. По повод овој празник решивме да споделиме неколку комбинации од едни од нашите две омилени жени. Miss Urban Vibe и Јасна Чилиманова Накова. Погледнете ги фотографиите и уживајте.

Комбинација 1

Weekend Max Mara + Carpisa

Weekend Max Mara + Carpisa

IMG_1470.JPG

Комбинација 2

Max&Co + Carpisa

Max&Co + Carpisa

IMG_1651.jpg
DSC_5895.jpg

Комбинација 3

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Spring Market- Пролетен настан во Weekend Max Mara

Spring Market- Пролетен настан во Weekend Max Mara

Чанти за 8ми март од Pinko и LiuJo

Чанти за 8ми март од Pinko и LiuJo