Магнетик и Каролина Гочева ја продолжуваат соработката со фотосесијата за Pinko

Магнетик и Каролина Гочева ја продолжуваат соработката со фотосесијата за Pinko

Каролина Гочева ја продолжи својата соработка со Магнетик со фотосесија овој пат за брендот Pinko. 
Pinko е најновиот бренд на групацијата Магнетик, кој се отвори пред неколку месеци во Ramstore Mall приземје. Италијански бренд кој ги претставува жените како самоуверени, одлучни, самостојни и разиграни. Pinko има неколку интересни соработки и линии низ годините по кои е особено препознатлив како бренд; нивните Love bags, Pinko logo линијата, соработките со Coca Cola и Hello Kitty. Дизајни кои се софистицирани, необични а лесни за носење. Прекрасни парчиња кои ги носат бестрашни и силни жени.
Фотосесијата на Каролина Гочева за брендот Pinko е навистина посебна. Фотографот Лилика Стрезоска се потпишува зад оваа фотосесија. Уживајте.

IMG_2410.jpg
DSC_4247.jpg
DSC_4274.jpg
DSC_4359.jpg

Магнетик во соработка со:
ФОТОГРАФИЈА // Лилика Стрезовска
ШМИНКА // Марија Ленчевска
ФРИЗУРА // Џеси Костиќ

Пролетен предлог од Pinko

Пролетен предлог од Pinko

Spring Market- Пролетен настан во Weekend Max Mara

Spring Market- Пролетен настан во Weekend Max Mara