Carpisa задолжителни парчиња есен/зима 2017

Carpisa задолжителни парчиња есен/зима 2017

Новата колекција на Carpisa навистина изобилува со различни модели, форми,бои и дизајни на чанти и модни додатоци. Дали посакувате црна кожна чанта, можеби лакирана бордо чанта или различен модел на ранче? Во Carpisa ќе пронајде се што посакувате. Погледнете ги нашите предлози на модели сликани во новиот и прекрасен ентериер на Амигос мексиканскиот ресторан и бар.

Поштарска чанта

DSC_6068.jpg
DSC_6066.jpg

Чанта во спечифична боја

DSC_6079.jpg
DSC_6085.jpg

Практично ранче

DSC_6099.jpg

Вечерни чанти

DSC_6115.jpg
DSC_6179.jpg

Чанта за работните денови

DSC_6215.jpg

Кутија за накит

DSC_6243.jpg
DSC_6250.jpg
Carpisa новогодишни подароци

Carpisa новогодишни подароци

Најновиот тренд во Liu Jo

Најновиот тренд во Liu Jo