Carpisa новогодишни подароци

Carpisa новогодишни подароци

Дојде декември највозбудливиот месец во годината. Месецот кога ја испраќаме старата година и се подготвуваме за новата. Месецот во кој се подготвуваме за новогодишната прослава но и ги изненадуваме нашите сакани со многу подароци. Ние решивме овој пат да го одбереме она што секоја жена го посакува како подарок- чанта. Погледнете ги предлог чантите за подарок од Carpisa.

Бизнис чанта

DSC_6405.jpg

Практична чанта

DSC_6423.jpg

Чанта во специфична боја

DSC_6372.jpg

Мали чанти

DSC_6375.jpg
DSC_6392.jpg
Marella Opening Night

Marella Opening Night

Carpisa задолжителни парчиња есен/зима 2017

Carpisa задолжителни парчиња есен/зима 2017