Аделина Тахири за Галерија Магнетик

Аделина Тахири за Галерија Магнетик

Драги наши, со огромна чести и задоволство ви ја најавуваме нашата нова соработка со модерната Аделина Тахири!
Прекрасната поп пејачка Аделина ќе биде претставник на нашиот нов луксузен мултибренд во Skopje City Mall - Magnetik Gallery!

Во следните неколку месеци Аделина ќе ја видите во луксузни комбинации од брендовите: Max Mara Studio, Sportmax, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Marella, Patriza Pepe и Liu Jo. Во првото издание ја гледаме прекрасната Аделина во италијанскиот бренд Patriza Pepe!

Следете не и понатаму бидејќи приказната продолжува!

_MAG6684.jpg
_MAG6647.jpg
МОДЕН ТРЕНД: Црно-бели графички принтови

МОДЕН ТРЕНД: Црно-бели графички принтови

АМЕРНИС НОКШИЌИ - ЈОВАНОВСКА: ПРИРОДНА, ПОЗИТИВНА И НЕПОСРЕДНА

АМЕРНИС НОКШИЌИ - ЈОВАНОВСКА: ПРИРОДНА, ПОЗИТИВНА И НЕПОСРЕДНА