Деним кроеви на LIU JO

Деним кроеви на LIU JO

Добро ни е познат терминот "BOTTOM UP", но дали ги знаете сите кроеви на иконските Bottom Up фармерки на LIU JO?

Оваа сезона прекрасната KARLIE KLOSS повторно ни ги претставува уникатните фармерки на Италијанскиот бренд LIU JO. Задржувајки ја женствената линија и истакнувајки ја убавината кај секоја жена, препознатливите фармерки секоја сезона ни носат и претставуваат некаква иновација во матерјалите и фитинзите.

Ова се уникатните кроеви, и предлози од модните експерти како да ги носите.

1. FLAIR - Loose

Крој инспириран од 90те со силен фокус на волумен: ѕвонасти ногавици и порабени џебови се уникатните карактеристики за овој модел. Комбинирајте ги со високи чевли на полна пета и висока платформа за да се задржи стилот на 90те.


2. MAGNETIC - Slim

Неодоливи и привлечни - фармерки кои завршуваат право и не се стеснуваат кај глуждовите. Совршено ги истакнуваат нозете и не ги истакнуваат недостатоците. Совршено стојат со високи потпетици за издолжување на нозете, и ниски балетанки или сандали за комфор и удобност.


3. BEAT - Flaire

Гламурозните и иконски ѕвонарки од 70те повторно се враќаат во мода. Високи чевли со платформа совршено ќе го издолжат вашето тело и ќе ја истакнат вашата женственост.


4.  DIVINE - Skinny

Секогаш смели и самоуверени во Skinny фармерките на LIU JO. Доколку сакате да ја истакнете вашата прекрасна фигура, мора да поседувате барем еден пар 'skinny bottom up's'. Зависно од аутфитот и пригодата, одлично се комбинираат со различни чевли.


5. PRECIOUS - Boy

Инспирирани од машките кроеви, boyfriend фаркерките се главен тренд во светските модни градови. Со спуштен струк, горе широки а надолу потесни, одлично се комбинираат со салонки.


6. NOBLE - Stratght

Едноставно безвременски. Фармерките со прави ногавици се евергрин кој секоја дама мора да го има во својот гардеробер.


7. FABULOUS - Skinny

Гламурозните skinny со спуштен струк за истакнување на женската силуета. Пресекот кај глуждот е уникатна карактеристика која дава уникатен изглед. Бидете гламурозни!

Паметно купување на попуст со Motivi, Oltre, Fiorella Rubino

Паметно купување на попуст со Motivi, Oltre, Fiorella Rubino

Weekend Max Mara пред-колекција есен 2016

Weekend Max Mara пред-колекција есен 2016