ПАРЧИЊА КОИ МОРАТЕ ДА ГИ ИМАТЕ ОД OLTRE - МАЈ

ПАРЧИЊА КОИ МОРАТЕ ДА ГИ ИМАТЕ ОД OLTRE - МАЈ

Обично март е најпроменливиот месец но, оваа сезона летните темепратури можеби малку задоцнија.

Па, затоа решивме да ви предложиме парчиња кои ќе можете да ги исористите цело лето, ако температурите продолжат да се променливи и да изненадуваат. Иако мај е месец на свадби и прослави сепак ние одбравме удобни и лесни за комбинирање парчиња од Oltre. Комбинации кои навистина ќе можете практично да ги искористите и износите летово.

Памучен фустан

Интересен крој, впечатливи ракави и загасито црвена боја. Се она кое ќе ве одвои од толпата.

Цена - 5.490 денари

Цена - 5.490 денари

Цветен фустан

Црвен лелеав фустан со цветен дезен. Комбиниран со интересни бели патики или сандали. Одберете кежуал варијанта или комбинација за на работа.

Цена - 7.390 денари

Цена - 7.390 денари

Свечен фустан

Моравме да одбереме и фустан за свечените вечери. Сепак во зависност од комбинацијата можете да го носите и за кежуал вечери или дневни излегувања.

Цена - 7.390 денари

Цена - 7.390 денари

Палто

Кога мислиме на летно палто. Ова палто е идеално за топлите температури.

Цена - 5.490 денари

Цена - 5.490 денари

Кимоно

Уште една летна замена за палто. Кимоното е совршено за топли температури но, истовремено дава и мал момент на свеченост и посебност.

Палто - 6.090 денари

Палто - 6.090 денари

Летен фустан

Летно парче кое ќе изгледа прекрасно и впечатливо на секого.

Цена - 6.090 денари

Цена - 6.090 денари

Беж чанта

Летна боја која совршено се комбинира.

Цена - 3.690 денари

Цена - 3.690 денари

Златни сандали

Вистински додаток за секоја свечена прилика.

Сандали - 4.290

Сандали - 4.290

АМЕРНИС НОКШИЌИ - ЈОВАНОВСКА: ПРИРОДНА, ПОЗИТИВНА И НЕПОСРЕДНА

АМЕРНИС НОКШИЌИ - ЈОВАНОВСКА: ПРИРОДНА, ПОЗИТИВНА И НЕПОСРЕДНА

ПАРЧИЊА КОИ МОРА ДА ГИ ИМАТЕ ОД  FIORELLA RUBINO - МАЈ

ПАРЧИЊА КОИ МОРА ДА ГИ ИМАТЕ ОД FIORELLA RUBINO - МАЈ