ФУСТАНИ КОИ МОРАТЕ ДА ГИ ИМАТЕ ОД MOTIVI - МАЈ

ФУСТАНИ КОИ МОРАТЕ ДА ГИ ИМАТЕ ОД MOTIVI - МАЈ

Месец мај е дефинитивно месец на фустани. Топлите температури ни пристигнуваат, а со нив и свечените вечери. Можеби се подготовувате за матурска вечер или апсолвентска вечер или пак сте на свечен прием или свадба. Нашиот италијански бренд Motivi нуди огромен избор на фустани за коктел забави и специјални настани, како и подискретни и елегантни стилови за посериозни церемонии.

Ние ви предлагаме за овој месец да го одберете вашиот коктел фустан кој ќе го разубави вашиот орман во месец мај.

Плисиран модел

Модел на фустан кој е тренди и кул и најважно удобен. За еден фустан или комбинезон изгледа навистина добро потребно е да е удобен и вие да зрачите со самоувереност.

Цена - 4990 денари

Цена - 4990 денари

Мал црн фустан

Фустанот кој е најмногу баран и зборуван, а секогаш ни фали. Никогаш доволно од црни фустани.

Цена - 4390 денари

Цена - 4390 денари

Нежен фустан

Фустан во нежни нијанси и суптилен принт.

Цена - 6090 денари

Цена - 6090 денари

Матурски фустан

Фустан кој секогаш е добра идеја ако сте матурант или апсолвент или старосватица на свадба. Но, секако фустан кој може да го искомбинирате и да го носите во спортска комбинација.

Цена - 8290 денари

Цена - 8290 денари

Памучен фустан

Фустан кој е лесно нослив и интересен за секаква пригода. Можете да го комбинирате и носите и на денски и вечерни забави. Секако интересна комбинација со удобни патики за на работа.

Цена - 4990 денари

Цена - 4990 денари

Макси фустан

Долг фустан кој ќе ве направи да се чувствувате како вистинска ѕвезда на вечерта.

Цена - 9.990 денари

Цена - 9.990 денари

ДРАГАНА ЛОШКОВА: УСПЕШНА, АМБИЦИОЗНА И ПРИРОДНА

ДРАГАНА ЛОШКОВА: УСПЕШНА, АМБИЦИОЗНА И ПРИРОДНА

Парчиња кои морате да ги имате од Fiorella Rubino - април

Парчиња кои морате да ги имате од Fiorella Rubino - април