Парчиња кои морате да ги имате од Oltre - април

Парчиња кои морате да ги имате од Oltre - април

Секогаш е подобро кога некој ќе ви препорача парчиња кои лесно можете да ги комбинирате кога временските услови брзо се менуваат. Пролетта е едно од најнеочекуваните годишни времиња.

Новите колекции изобилуваат со парчиња кои може да ги носите во секое време од денот.

Во моментов сме сите опседнати со удобни и лесни за комбинирање парчиња, парчиња кои можеме да ги искомбинираме со спортски патики. Па, еве го нашиот топ избор на парчиња за овој месец од италијанскиот бренд Oltre.

Парчињата можете да ги најдете во Ramstore Mall први спрат.

Памучно палто

Палто кое можете да го носите буквално со се. Памучно и удобно во пролетна боја.

Цена - 5.490 денари

Цена - 5.490 денари

Бели панталони

Кога има сонце правилото е дека мора да носите очила за сонце и бело.

Цена - 3.690 денари

Цена - 3.690 денари

Црвен фустан

Црвена боја е секогаш добра идеја. Уште подобра кога можете да ја комбинирате со патики.

Цена - 5.490 денари

Цена - 5.490 денари

Принт кошула

Кошула свилена во принт, додава секогаш на посебност.

Цена - 4.290 денари

Цена - 4.290 денари

Шалвари

Широки панталони кои ќе ви бидат удобни да ги носите и на велосипед и пешки.

Панталони- 4.890 денари

Панталони- 4.890 денари

Палто - кошула

Парчињата секогаш се полесни за комбинирање кога се во комплет. Ова палто може да го користите и како сако и како кошула.

Цена - 5.490 денари

Цена - 5.490 денари

Фустан во принт

Фустан кој е лесен, лелеав и впечатлив.

Цена - 6.090 денари

Цена - 6.090 денари

Ниски сандали

Сандали кои може да ги искористите преку цела летна сезона.

Цена - 3.690 денари

Цена - 3.690 денари

Свечени сандали

Свечени сандали на висока потпетици кои се воедно и удобни.

Цена -4.290 денари

Цена -4.290 денари

Салонки

Салонки се најпотребните обувки. Салонки кои се специфични по дизајн и боја.

Цена - 4.290 денари.

Цена - 4.290 денари.

Парчиња кои морате да ги имате од Fiorella Rubino - април

Парчиња кои морате да ги имате од Fiorella Rubino - април

Ново место во градот - Beauty Hub 202

Ново место во градот - Beauty Hub 202