Ново место во градот - Beauty Hub 202

Ново место во градот - Beauty Hub 202

Вчера присуствуваме на отворањето на новото задолжително место за разубавување Beauty Hub 202.

Салонот кој е соработка помеѓу нашите прекрасни и талентирани, млади соработници Васе Доковски и Даниел Артевски се наоѓа на улица Орце Николов 202.

Прекрасна енергија, убави и насмеани луѓе и многу подароци сето тоа беше дел од приказната која започна одамна, а сега само заеднички продолжува. Андреј Мицајков беше задолжен за музиката, а Стоби винарија за забавата. Изненадувањата беа од Yamamay, Go Carpisa, Carpisa, Портрет, Еликсир, Revlon.

Дефинитивно местото кое ќе на опушта и разубавува.А нас не очекуваат уште многу прекрасни проекти и заеднички соработки.

Погледнете дел од фотографиите од настанот вчера.

IMG_9065.jpg
IMG_9088.jpg
IMG_9069.jpg
IMG_9071.jpg
IMG_9089.jpg
IMG_9092.jpg
IMG_9225.jpg
IMG_9067.jpg
IMG_9060.jpg
IMG_9260.jpg
IMG_9312.jpg
IMG_9321.jpg
IMG_9346.jpg
IMG_9325.jpg
IMG_9258.jpg
IMG_9284.jpg
IMG_9136.jpg
IMG_9269.jpg
IMG_9144.jpg
Парчиња кои морате да ги имате од Oltre - април

Парчиња кои морате да ги имате од Oltre - април

Ана Стојановска: природна, прекрасна и амбициозна

Ана Стојановска: природна, прекрасна и амбициозна