Подароци од Carpisa за Денот на вљубените

Подароци од Carpisa за Денот на вљубените

Денот на вљубените, како што сите знаат, е католички празник кога се слават животите на многуте светци кои го носат името Валентин, вклучувајќи го и Свети Валентин од Рим, кој според легендата, тајно ги венчавал војниците на кои им бил забранет бракот. Одличен ден за прослава, романтична вечера и секако одличен повод за подароци.

Купувањето подароци за љубените во вашиот живот никогаш не е лесно. Освен чоколадо и цвеќе, ние ви предлагаме подароци од Carpisa.

Торба со впечатлив дизајн

Торба со впечатлив дизајн

Необична форма на торба

Необична форма на торба

Практично и слатко ранче

Практично и слатко ранче

Торба од професионалната линија

Торба од професионалната линија

Ранче или торба за околу струк од впечатлив материјал

Ранче или торба за околу струк од впечатлив материјал

Торба за него

Торба за негоДОЛНА ОБЛЕКА ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ ОД YAMAMAY

ДОЛНА ОБЛЕКА ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ ОД YAMAMAY

Pinko Love Bag

Pinko Love Bag