ДОЛНА ОБЛЕКА ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ ОД YAMAMAY

ДОЛНА ОБЛЕКА ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ ОД YAMAMAY


Бидете секси и заводливи за Денот на вљубените.

Денот на вљубените е одличен изговор за да се почестите со нова слатка, секси долна облека. Црвената е традиционалниот избор, но секси парчињата не доаѓаат само во една боја или големина. Сепак црната боја е секогаш добар избор и парче кое ќе може да го носите почесто,

За Валентин одберете долна облека каква што вие најмногу сакате. Најважно од сè е да се чувствувате удобно и самоуверено. Ние ви предлагаме парчиња од италијанскиот бренд Yamamay кој ќе ви го пружи токму тоа.

Боди - 3.990 денари

Боди - 3.990 денари

Боди - 3.290 денари

Боди - 3.290 денари

Корсет - 3.290 денари, Килоти - 990 денари

Корсет - 3.290 денари, Килоти - 990 денари

Градник - 2.390 денари, Килоти - 890 денари

Градник - 2.390 денари, Килоти - 890 денари

Градник - 2390 денари

Градник - 2390 денари

ЈЕЛЕНА ЈОВАНОВА ПЕРИЌ: ТАЛЕНТИРАНА, УСПЕШНА И ИСКРЕНА

ЈЕЛЕНА ЈОВАНОВА ПЕРИЌ: ТАЛЕНТИРАНА, УСПЕШНА И ИСКРЕНА

Подароци од Carpisa за Денот на вљубените

Подароци од Carpisa за Денот на вљубените