Yamamay и Crush цело лето ве наградуваат

Yamamay и Crush цело лето ве наградуваат

Magnetik повторно ве изненадува. Овој пат во соработка со нашиот локален бренд Crush, кафе скрабови кои се збогатени со пририодни масла.

Yamamay и Carpisa се двата италијански брендови од кои се одлучивме да ви доделиме награди.

IMG_9426.jpg

Наградната игра веќе е започната, се одвива на www.facebook.com/magnetik.skopje/ и www.instagram.com/magnetik.skopje/. 

IMG_9448.jpg

Цело лето следете ја наградната игра на нашите профили и очекувајте секоја недела различни изненадувања. Досега беа доделени: костим за капење Yamamay и Crush scrub, пижами Yamamay и путер и оваа недела наградата беше несесер од Carpisa и путер од Crush.

IMG_9505.jpg
IMG_9556.jpg

Очекувајте ја објавената нова наградна игра оваа недела со нови награди и поголеми изненадувања.

IMG_9603.jpg
IMG_9632.jpg
Pinko летни предлози на намалување

Pinko летни предлози на намалување

Каролина Гочева во Max&Co за уште поубаво лето

Каролина Гочева во Max&Co за уште поубаво лето