Промоција во Fiorella Rubino

Промоција во Fiorella Rubino

Fiorella Rubino е италијански бренд со plus - size парчиња од групацијата Miroglio. Целата колекција на пролет/лето 2018 е на намалување од -60% но, сега и со посебна промоција. Попуст од -20% за три или повеќе купени парчиња на веќе намалената колекција. Ова лето нивната колекција изобилува со шарени принтови, необични модели и кроеви и лесни и удобни материјали.

Погледнете дел од парчињата кои ги издвоивме за вас.

37927954_234002457237518_3519218235801075712_n.jpg
37902274_234002887237475_959089712142745600_n.jpg
37960184_234002587237505_3558395286797680640_n.jpg
37877606_234002443904186_8999045667351429120_n.jpg
37869782_234002850570812_7472435662663188480_n.jpg
Каролина Гочева во цветна и разиграна комбинација од Pinko

Каролина Гочева во цветна и разиграна комбинација од Pinko

Нова колекција во Motivi

Нова колекција во Motivi