Нова колекција во Motivi

Нова колекција во Motivi

Motivi имаат прекрасни парчиња оваа есен. Шарени принтови, земјени бои кои потсетуваат на есенските листови. Парчиња кои нема да ви здосадат и кои ќе ги носите уште многу сезони понатаму. За вечерни и дневни изглегувања, за на работа и за на кафе парчиња кои ќе ги носите буквално секаде.

37423502_228568377775075_4417839300951932928_n.jpg
37384994_228568251108421_3418373297044193280_n.jpg
37511318_228568244441755_6404373761113456640_n.jpg
37580860_228568444441735_8848888250564083712_n.jpg
37553616_228568434441736_490993200920526848_n.jpg
Промоција во Fiorella Rubino

Промоција во Fiorella Rubino

Најпродаваното парче од Weekend Max Mara

Најпродаваното парче од Weekend Max Mara