Најпродаваното парче од Weekend Max Mara

Најпродаваното парче од Weekend Max Mara

Дождливото време дефинитвно може да го обвиниме дека не предизвика да ви ги откриеме дел од капутите од новата есенска колекција на Weekend Max Mara. Едно од најпродаваните парчиња од Weekend Max Mara е капутот. Кроеви кои добро му прилегаат секому, квалитетни материјали и тренди бои. Погледнете деле од нашите капути.

37390699_236625113633046_2407771576809291776_n.jpg
37608738_236625276966363_6301865166774468608_n.jpg
37419291_236625150299709_2381695855397699584_n.jpg
37412315_236625146966376_7590704781228769280_n.jpg
Нова колекција во Motivi

Нова колекција во Motivi

Намалување до -50% на колекциите пролет/лето 2018

Намалување до -50% на колекциите пролет/лето 2018