Намалување до -50% на колекциите пролет/лето 2018

Намалување до -50% на колекциите пролет/лето 2018

Летните попусти продолжуваат овој пат со намалување до -50% на пролет/лето колекциите во Weekend Max Mara, Marella, Max&Co, Pinko, Pennyblack и Gerry Weber. 

Квалитетни материјали, удобни и лесни за лето. Парчиња кои можете да ги носите секој ден и парчиња за свечени прилики. Погледнете ги моделите кои ги одбравме за вас.

Marella

37694378_232939917337705_3111380394914611200_n.jpg
37725212_232938304004533_1378625884302344192_n.jpg
37758489_232939974004366_7839514366989828096_n.jpg

Weekend Max Mara

37694213_240058809956343_2951484165553389568_n.jpg
37726652_240058796623011_4532973784881168384_n.jpg

Liu Jo

37250912_224514951513951_8349609714132189184_n.jpg
37255732_224513768180736_6316327721819439104_n.jpg
37269997_224514124847367_6514680336729767936_n.jpg

Gerry Weber

37024818_226370781331696_1116230226062344192_n.jpg
37094898_226370751331699_7910960486533824512_n.jpg

Pennyblack

37689277_229676090996811_5882406686278287360_n.jpg
37678274_229676190996801_1852730346102063104_n.jpg
37736712_229675910996829_3624221690742964224_n.jpg
Најпродаваното парче од Weekend Max Mara

Најпродаваното парче од Weekend Max Mara

Фотосесија за Yamamay + Carpisa + Crush

Фотосесија за Yamamay + Carpisa + Crush