Фотосесија за Yamamay + Carpisa + Crush

Фотосесија за Yamamay + Carpisa + Crush

Овој месец беше исполнет со многу изненадувања и награди од Yamamay, Carpisa и Crush. Нашата цел е да ви го разубавиме летото со награди, убави парчиња и природна нега за вашата кожа и тело. Изненадувањата не престануваат, напротив продолжуваме со нашите Giveaways на нашите социјални мрежи.

Следете не на:

https://www.facebook.com/magnetik.skopje/

https://www.facebook.com/crush.shoponline/

https://www.instagram.com/magnetik.skopje/

https://www.instagram.com/yoursecret.crush/

Погледнете го последниот сет од фотографии. Очекувајте наскоро нова фотосесија и нови изненадувања и подароци.

IMG_9704.jpg
IMG_9702.jpg
IMG_9687.jpg
IMG_9688.jpg
IMG_9691.jpg

Фотографии: Елена Фиданска

Модел: Ангелина Китановска

Намалување до -50% на колекциите пролет/лето 2018

Намалување до -50% на колекциите пролет/лето 2018

Marella совршени капути

Marella совршени капути