Marella совршени капути

Marella совршени капути

Marella е италијанскиот бренд кој секогаш го има вистинскиот, совшрен капут за вас. Нјапродаваното и најпосакуваното парче во нашиот продажен салон.

Капутите веќе пристигнаа и голем дел од есенската колекција. 

Повелете и одберете го вашиот капут.

37547981_228209444477419_1835790410971086848_n.jpg
37302323_228209457810751_7899718340917067776_n.jpg
37577506_228209474477416_6222320963703275520_n.jpg
37188196_228208957810801_5240556628851294208_n.jpg
Фотосесија за Yamamay + Carpisa + Crush

Фотосесија за Yamamay + Carpisa + Crush

Marella 365

Marella 365