Pinko летни предлози на намалување

Pinko летни предлози на намалување

Попустите започнаа, а сигурно и подготовките за летото и годишните одмори.

Pinko е најновото засилување од високите модни брендови на групацијата Magnetik. Современ италијански моден бренд со препознатлив стил и квалитет. Модните парчиња се навистина оригинални и посебни, вистинска уметност создадена од тим на познати италијански дизајнери и стилисти. Особености се посебните линии во колекциите и соработки со други брендови како Coca Cola линијата и Hello Kitty. Креации за жената која е одлучна, храбра, весела и со уникатен стил.

Погледнете ги нашите предлози од Pinko за разиграно и весело лето.

36306942_1746562302086513_5322779298082324480_n.jpg
36399727_1748207271922016_2683489815579590656_n.jpg
36599956_1753868631355880_2942117232722837504_n.jpg
36786350_1762365827172827_6247484653104529408_n.jpg
36026551_1741929039216506_6126745872509173760_n.jpg
Go Carpisa со машка линија и сетови за патување

Go Carpisa со машка линија и сетови за патување

Yamamay и Crush цело лето ве наградуваат

Yamamay и Crush цело лето ве наградуваат