Каролина Гочева во Max&Co за уште поубаво лето

Каролина Гочева во Max&Co за уште поубаво лето

Летото ни пристигна, а со тоа е заокружена првата половина од соработката на Каролина Гочева со групацијата Магнетик.

Вториот дел од летната фотосесија за Max&Co е потпишан повторно од Лилика Стрезоска. 

Каролина Гочева блесна во фустан со интересен крој, впечатлив принт кој е нослив во секоја прилика. 

Малку поинаков твист на започнатата летна приказна. Max&Co е брендот од групацијата Max Mara за кој се карактеристичниот ваквиот тип на парчиња. Млад дух, многу енергија и впечатливост се можеби епитетите кои најмногу го опишуваат.

Нови изненадувања од Каролина Гочева и Магнетик очекувајте од спетември дотогаш уживајте во новите фотографии.

Max&Co за сите жени/ девојки кои веруваат во себе и ги следат своите соништа.

Max&Co за сите жени/ девојки кои веруваат во себе и ги следат своите соништа.

Max&Co секогаш уникатни и впечатливи.

Max&Co секогаш уникатни и впечатливи.

Max&Co за сите жени/ девојки кои не се плашат да ризикуваат.

Max&Co за сите жени/ девојки кои не се плашат да ризикуваат.

Max&Co за сите силни жени/девојки полни со позитивна енергија.

Max&Co за сите силни жени/девојки полни со позитивна енергија.

За оваа фотосесија Магнетик соработува повторно со:

ФОТОГРАФИЈА // Лилика Стрезоска

ШМИНКА // Игор Марков

ФРИЗУРА // Џеси Костиќ

Yamamay и Crush цело лето ве наградуваат

Yamamay и Crush цело лето ве наградуваат

Sincerely.Skopje ја продолжува соработката со модните блогерки

Sincerely.Skopje ја продолжува соработката со модните блогерки