Соработка на Магнетик со македонските блогерки

Соработка на Магнетик со македонските блогерки

Инстаграм блогот Sincerely.Skopje instagram.com/sincerely.skopje започнува од утре со соработка со локалните модни блогерки. 

Секоја недела очекувајте постови од различни блогерки кои ќе постираат нивни фотографии и комбинации од брендовите на групацијата Магнетик.

Прва ќе биде Ангела Ѓоргиева манекенка која на нејзиниот моден блог maviangel.com најчесто дава модни совети, комбинации и совети за шминка. Ангела ќе го започне својот Chapter со Max&Co и Pinko.

8C072790-3139-4550-B345-4DFC53F1F3C6.jpeg
Liu Jo и Каролина Гочева со урбана фотосесија

Liu Jo и Каролина Гочева со урбана фотосесија

Вечерна комбинација од Pinko

Вечерна комбинација од Pinko