Магнетик и Каролина Гочева со вториот дел од фотосесијата за Liu Jo

Магнетик и Каролина Гочева со вториот дел од фотосесијата за Liu Jo

Погледнете го вториот дел од урбаната фотосесија на групацијата Магнетик за италијанскиот бренд Liu Jo. Летна фотосесија направена во една урбана средина во околината на архитектурата на  МОБ во Скопје.

Liu Jo за сите самоуверени и успешни жени и девојки.

Liu Jo за сите самоуверени и успешни жени и девојки.

Liu Jo е бренд чија визија е мисија е истакнување на природната убавина на секоја жена и потенцирање на нејзината уникатност. Бренд кој ја истакнува индивидуалноста кај секоја девојка и жена преку препознатлив стил и вниманите на детали.

Liu Jo за жената која го негува природниот изглед.

Liu Jo за жената која го негува природниот изглед.

Втората комбинација е летна, лесна и удобна. Патиките се едни од најпрепознатливите и удобни парчиња на Liu Jo. Преку оваа комбинација се доловува гламурозноста, а истовремено и природниот изглед кај секоја жена.

Liu Jo за жената која има изградено сопствен стил.

Liu Jo за жената која има изградено сопствен стил.

Погледнете ги фотографиите од првиот дел од соработката за брендот Liu Jo со Каролина Гочева и уживајте.

Karolina-x-Liu-Jo-2-6.jpg
Liu Jo за убаво, весело и разиграно лето.

Liu Jo за убаво, весело и разиграно лето.

За оваа фотосесија Магнетик соработува повторно со:

ФОТОГРАФИЈА // Јована Зука

ШМИНКА // Игор Марков

ФРИЗУРА // Џеси Костиќ

Liu Jo и Каролина Гочева во ново модно видео

Liu Jo и Каролина Гочева во ново модно видео

Соработка на Магнетик со македонските блогерки

Соработка на Магнетик со македонските блогерки