Соработка на Магнетик со македонските блогерки

Соработка на Магнетик со македонските блогерки

Инстаграм блогот Sincerely.Skopje instagram.com/sincerely.skopje започнува од утре со соработка со локалните модни блогерки. 

Секоја недела очекувајте постови од различни блогерки кои ќе постираат нивни фотографии и комбинации од брендовите на групацијата Магнетик.

Прва беше Ангела Ѓоргиева манекенка која на нејзиниот моден блог maviangel.com најчесто дава модни совети, комбинации и совети за шминка.

Втора е Моника Потер, food&travel блогерка. Нејзинот chapter може да остане изненадување.

image1.jpeg
Магнетик и Каролина Гочева со вториот дел од фотосесијата за Liu Jo

Магнетик и Каролина Гочева со вториот дел од фотосесијата за Liu Jo

Liu Jo и Каролина Гочева со урбана фотосесија

Liu Jo и Каролина Гочева со урбана фотосесија