Liu Jo и Каролина Гочева со урбана фотосесија

Liu Jo и Каролина Гочева со урбана фотосесија

Соработката на Каролина Гочева со групацијата Магнетик продолжува со италијанскиот бренд Liu Jo. Летна фотосесија направена во една урбана средина во околината на архитектурата на  МОБ во Скопје.

Liu Jo е бренд чија визија е мисија е истакнување на природната убавина на секоја жена и потенцирање на нејзината уникатност. Бренд кој ја истакнува индивидуалноста кај секоја девојка и жена преку препознатлив стил и вниманите на детали.

Liu Jo за жената која верува во себе.

Liu Jo за жената која верува во себе.

Liu Jo за природен и гламурозен изглед кај секоја девојка и жена.

Liu Jo за природен и гламурозен изглед кај секоја девојка и жена.

Првата комбинација се препознатливите Amazing Fit фармерки кои се заводливи и удобни. Материјалот и фитингот ги истакнуваат облините на секоја жена и девојка, нејзината посебност и заводливост. Преку оваа комбинација се доловува гламурозноста, а истовремено и природниот изглед кај секоја жена.

Погледнете ги фотографиите од првиот дел од соработката за брендот Liu Jo со Каролина Гочева и уживајте.

Liu Jo за сите урбани жени и девојки.

Liu Jo за сите урбани жени и девојки.

Liu Jo за жената која знае што сака.

Liu Jo за жената која знае што сака.

 

За оваа фотосесија Магнетик соработува повторно со:

ФОТОГРАФИЈА // Јована Зука

ШМИНКА // Игор Марков

ФРИЗУРА // Џеси Костиќ

Соработка на Магнетик со македонските блогерки

Соработка на Магнетик со македонските блогерки

Соработка на Магнетик со македонските блогерки

Соработка на Магнетик со македонските блогерки