Вечерна комбинација од Pinko

Вечерна комбинација од Pinko

Сигурно се прашувате што да носите за матурските прослави, свадби и свечени прослави

Pinko е најновиот италијански бренд на групацијата Магнетик кој го има вистинскиот одговор на ова прашање.

Овој фустан е дефинтивно парчето кое каде и да се појавите нема никого да остави рамнодушен. 

IMG_7890.jpg
IMG_7899.jpg
IMG_7929.jpg
IMG_7945.jpg
Соработка на Магнетик со македонските блогерки

Соработка на Магнетик со македонските блогерки

Motivi со предлози за матурските вечери

Motivi со предлози за матурските вечери