Пролетен предлог од Pinko

Пролетен предлог од Pinko

Pinko е најновиот италијански бренд на групацијата Магнетик. Смели и опуштени парчиња кои се впечатливи во секој поглед. Овој пат ви претставуваме две парчиња од две различни линии. Лого линијата и Coca Cola соработката на Pinko. Се она кое ви треба оваа пролет.

IMG_7853.jpg
IMG_7859.jpg
IMG_7874.jpg
IMG_7817.jpg
IMG_7841.jpg
Вториот дел од фотосесијата на Каролина Гочева и Pinko

Вториот дел од фотосесијата на Каролина Гочева и Pinko

Магнетик и Каролина Гочева ја продолжуваат соработката со фотосесијата за Pinko

Магнетик и Каролина Гочева ја продолжуваат соработката со фотосесијата за Pinko