Coca Cola комбинација од Pinko

Coca Cola комбинација од Pinko

Соработката помеѓу Pinko и брендот Coca Cola е дефинитвно една од поуспешните и долготрајни модни соработки. Оваа приказна е за секоја самоуверена жена која ужива во модните предизвици, а воедно и предизвиците во животот. Смели и уникатни парчиња збогатени со многу ситни детали, чипка, бисери, циркони или ластик. Ние овој пат се решивме за црната Coca Cola чанта и одлично црно фустанче со еден мал чипкан детал кое е навистина специфично и износливо парче.

IMG_7993.jpg
IMG_7985.jpg
IMG_8014.jpg
IMG_7990.jpg
Motivi со предлози за матурските вечери

Motivi со предлози за матурските вечери

Вториот дел од фотосесијата на Каролина Гочева и Pinko

Вториот дел од фотосесијата на Каролина Гочева и Pinko