Вториот дел од фотосесијата на Каролина Гочева и Pinko

Вториот дел од фотосесијата на Каролина Гочева и Pinko

После прекрасната пролетната фотосесија на Каролина Гочева со италијанскиот бренд Pinko, застапуван од групацијата Магнетик, го добивме и продолженитето.

Еднакво разиграно и спонтано Каролина позираше повторно пред објективот на Лилика Стрезовска облечена во комплет од Pinko во комбинација со спортски патики од Pinko.

Pinko е најновиот бренд на групацијата Магнетик, кој се отвори пред неколку месеци во Ramstore Mall приземје. Италијански бренд кој ги претставува жените како самоуверени, одлучни, самостојни и разиграни. Pinko има неколку интересни соработки и линии низ годините по кои е особено препознатлив како бренд; нивните Love bags, Pinko logo линијата, соработките со Coca Cola и Hello Kitty. Дизајни кои се софистицирани, необични а лесни за носење. Прекрасни парчиња кои ги носат бестрашни и силни жени.

Уживајте и очекувајте го новото модно видео за Pinko.

IMG_2745-Edit.jpg
IMG_2870-Edit.jpg
IMG_2830-Edit.jpg
IMG_3090.jpg
Coca Cola комбинација од Pinko

Coca Cola комбинација од Pinko

Пролетен предлог од Pinko

Пролетен предлог од Pinko