Подароци по повод денот на жената од Pennyblack

Подароци по повод денот на жената од Pennyblack

Денот на жената се приближува. Сигурно веќе правите список на подароци за жените во вашиот живот.

Дали е тоа вашата мајка, пријателка, девојка, жена, сестра ние имаме предлози за секоја од нив. 

Погледнете ги предлозите од новата сезона пролет/лето 2018 од Pennyblack.

Чанта која е перфектна за вечерните излегувања.

Чанта која е перфектна за вечерните излегувања.

Сандали на високи потпетици.

Сандали на високи потпетици.

Чанта за на работа.

Чанта за на работа.

Интересна комбинација на огрлица.

Интересна комбинација на огрлица.

Чанти за 8ми март од Pinko и LiuJo

Чанти за 8ми март од Pinko и LiuJo

Приказната на Каролина Гочева и Marella продолжува

Приказната на Каролина Гочева и Marella продолжува