Чанти за 8ми март од Pinko и LiuJo

Чанти за 8ми март од Pinko и LiuJo

Март е месецот на жената. Секогаш чантите се подарокот на кој секоја жена најмногу се радува.

Ние ви предлагаме неколку вида на чанти кои ќе бидат совршен подарок по повод денот на жената.

 Liu Jo

28378656_173557246609722_7682056211817322014_n.jpg
28575682_173557649943015_2965797650765569313_n.jpg
28577499_173557846609662_3676767589244015427_n.jpg
28661045_173557479943032_7472266705813560903_n.jpg

Pinko

image (6).png
image (4).png
Омилени комбинации за денот на жената

Омилени комбинации за денот на жената

Подароци по повод денот на жената од Pennyblack

Подароци по повод денот на жената од Pennyblack