Приказната на Каролина Гочева и Marella продолжува

Приказната на Каролина Гочева и Marella продолжува

Приказната продолжува со нова, свежа пролетна комбиниција. Trench од Marella во комбинација со марама со дизајн на тигар, кој служи како разгледница за Индија.

Прекрасна комбинација која инспирира и ја разубавува веќе убавата пролет. 

Очекувајте ја новата комбинација Marella во првото модно видео кое следува.

IMG_8001.jpg
IMG_8161.jpg
IMG_6639.jpg

Marella за жената која го следи својот сон...

Marella за сите прекрасни моменти во животот...

Што те прави тебе единствена?

Магнетик во соработка со:
ФОТОГРАФИЈА // Јована Зука
ШМИНКА // Марија Ленчевска
ФРИЗУРА // Џеси Костиќ

 

 

Подароци по повод денот на жената од Pennyblack

Подароци по повод денот на жената од Pennyblack

Каролина Гочева за Marella

Каролина Гочева за Marella