Каролина Гочева за Marella

Каролина Гочева за Marella

Каролина Гочева е заштитно лице на групацијата Магнетик за 2018 година.

Приказната за секоја жена ќе биде раскажана преку неколку фотосесии и кратки модни видеа кои ја карактеризираат секоја жена.

Првата приказна за Marella ја раскажува приказната за што ја прави секоја жена единствена.

Погледнете го првиот дел од приказната, прикажан преку објективот на Јована Зука.

За жената која не се плаши да сонува...

За жената која не се плаши да сонува...

За жената која знае што сака...

За жената која знае што сака...

За жената која не се плаши да сонува...

За жената која не се плаши да сонува...

За жената која знае да љуби...

За жената која знае да љуби...

ФОТОГРАФИЈА // Јована Зука
ШМИНКА // Марија Ленчевска
ФРИЗУРА // Џеси Костиќ

Приказната на Каролина Гочева и Marella продолжува

Приказната на Каролина Гочева и Marella продолжува

Marella Opening Night

Marella Opening Night