Моден едиторијал на групацијата Магнетик со топ моделот Катарина Ивановска за гламурозниот бренд Pinko

Моден едиторијал на групацијата Магнетик со топ моделот Катарина Ивановска за гламурозниот бренд Pinko

Прекрасната Катарина Ивановска е вистинска убавица во последниот моден едиториал на групацијата Магнетик за италијанскиот бренд Pinko.

Фотосесија која заведува и никого нема да остави рамнодушен.

KIKI_x_PINKO_1.jpg
KIKI_x_PINKO_2_BW.jpg
KIKI_x_PINKO_4.jpg
KIKI_x_PINKO_6.jpg
KIKI_x_PINKO_8_BW.jpg
KIKI_x_PINKO_11.jpg
KIKI_x_PINKO_12.jpg


 

Модел// Катарина Ивановска

 

Фото и стајлинг// Јована Зука

 

Фризура// Даниел Артевски

 

Продукција// Магнетик

 

Облека// Pinko

 

Наташа Петровиќ: самоуверена, талентирана и прекрасна

Наташа Петровиќ: самоуверена, талентирана и прекрасна

САЊА АРСОВСКА: ХРАБРА, СЕКОГАШ СО СТАВ, ЕНЕРГИЧНА И ИСКРЕНА

САЊА АРСОВСКА: ХРАБРА, СЕКОГАШ СО СТАВ, ЕНЕРГИЧНА И ИСКРЕНА