Каролина Гочева е зимска убавица во новата и последна фотосесија на Магнетик за брендот Pennyblack

Каролина Гочева е зимска убавица во новата и последна фотосесија на Магнетик за брендот Pennyblack

Каролина Гочева беше заштитно лице за 2018 на групацијата Магнетик. Прекрасна соработка која ја збогати и разубави оваа година и остави белег во модниот свет кај нас.

Последната фотосесија за оваа година е за брендот Pennyblack. Една поинаква, зимска фотосесија во која Каролина Гочева покажува една елегантна и впечатлива нејзина страна.

Есен/Зима 2018 колекцијата во Pennyblack е навистина богата и тренди. Парчиња кои можат да ги носат сите и да се чувствуваат удобно но, истовремено елегантно и грациозни. Бои и кроеви кои прилегаат на секоја жена.

Погледните ги последните фотографии за оваа 2018 година и уживајте.

1.jpg
8.jpg
2.jpg
10.jpg
3.jpg
4.jpg

Магнетик во соработка со:

ФОТОГРАФИЈА // Горан Поповски

ШМИНКА // Даниел Артевски

ФРИЗУРА // Џеси Костиќ 

СИМОНА СПИРОВСКА: СИЛНА, ХРАБРА И ИСКРЕНА

СИМОНА СПИРОВСКА: СИЛНА, ХРАБРА И ИСКРЕНА

Наташа Петровиќ: самоуверена, талентирана и прекрасна

Наташа Петровиќ: самоуверена, талентирана и прекрасна