Магнетик групацијата организираше италијанска вечер со Yamamay и Carpisa

Магнетик групацијата организираше италијанска вечер со Yamamay и Carpisa

Групацијата Магнетик организираше италијанска вечер во ресторанот Амигос каде ги презентираа колекциите на италијанските брендови Yamamay и Carpisa.

Беа поканети и присутни голем дел од нашите соработници и пријатели за кои готвеше гостин шеф кој подготви италијанско мени со специјална селекција на вино. Музичката селекција се состоеше од одличен џез со Иво и Шамба и чил амбиент.

Yamamay и Carpisa подготовија посебни подароци за нашите пријатели и издвоија посебни корнери каде ги изложија најспецифичните парчиња од есенеските колекции. Секако на настанот присуствуваше и Каролина Гочева која беше заштитно лице на нашата групација за 2018 година и Катарина Ивановска со која нашата групација соработуваше за прекрасната фотосесија за гламурозниот италијански бренд Pinko.

IMG_2989.jpg
IMG_2933.jpg
IMG_2936.jpg
IMG_2952.jpg

Посебен корнер имаше и брендот Go Carpisa кој изложи неколку сетови за патување.

За нашата групација се секогаш најважни луѓето, нашите соработници, пријатели и нашите лојални клиенти. Па, затоа се надеваме на уште вакви неформални дружби и убави моменти кои ќе ги споделуваме заедно.

Погледнете ги фотографиите од оваа прекрасна вечер.

IMG_2951.jpg
IMG_3011.jpg
IMG_2953.jpg
IMG_3043.jpg
IMG_3057.jpg
IMG_3041.jpg
IMG_3052.jpg
IMG_3046.jpg
IMG_3072.jpg
IMG_3093.jpg
IMG_3099.jpg
IMG_2872.jpg
IMG_2887.jpg
IMG_2879.jpg
IMG_2903.jpgДАРЈА РИЗОВА: НАСМЕАНА, МИЛА, НЕПОСРЕДНА И ИСКРЕНА.

ДАРЈА РИЗОВА: НАСМЕАНА, МИЛА, НЕПОСРЕДНА И ИСКРЕНА.

Food & Fashion. Новиот едиториал со Катарина Ивановска за Pinko

Food & Fashion. Новиот едиториал со Катарина Ивановска за Pinko