Food & Fashion. Новиот едиториал со Катарина Ивановска за Pinko

Food & Fashion. Новиот едиториал со Катарина Ивановска за Pinko

Добра храна и инспиративна мода се двете работи по кои ќе бидеме вечно гладни. Славејќи ги овие две важни состојќи од нашето секојдневие се случи и оваа интересно комбо на мода и храна.

Новиот едиториал на Магнетик групацијата во соработка со Амигос ресторанот е свежо ново и поинакво модно доживување.

Одлични фотографии, вкусна храна, гламурозни парчиња од брендот Pinko се правилната формула за вистинско хедонистичко уживање.

Катерина Ивановска блеска пред објективот на Јована Зука во гламурозните парчиња од Pinko на брза пауза за ручек од Амигос.

Katarina_x_PINKO_2.jpg
Katarina_x_PINKO_4 (1).jpg
Katarina_x_PINKO_7 (1).jpg
Katarina_x_PINKO_6.jpg
Katarina_x_PINKO_8.jpg
Katarina_x_PINKO_13.jpg

Модел// Катарина Ивановска

Фото и стајлинг// Јована Зука

Фризура// Даниел Артевски

Продукција// Магнетик

Храна// Амигос

Облека// PinkoМагнетик групацијата организираше италијанска вечер со Yamamay и Carpisa

Магнетик групацијата организираше италијанска вечер со Yamamay и Carpisa

Каролина Гочева за Pinko со бонус комбинација

Каролина Гочева за Pinko со бонус комбинација