Pennyblack прослави 40 години

Pennyblack прослави 40 години

Pennyblack минатата недела прослави 40 години постоење во својот продажен салон во Ramstore Mall.

Прекрасен јубулиј кој го прославивме заедно со вас. Со многу насмевки, торта, убава колекција и вкусен кетеринг.

По тој повод овој италијански бренд кој е дел од групацијата Max Mara дизајнираше специјална парка која изненади не само со тренд дизајнот и бои, туку и функционалност и удобност.

Погледнете дел од фотографиите од нашиот настан.

DSC_3623.jpg
DSC_3615.jpg
DSC_3613.jpg
DSC_3601.jpg
DSC_3592.jpg
Каролина Гочева за Pinko со бонус комбинација

Каролина Гочева за Pinko со бонус комбинација

Каролина Гочева во цветна и разиграна комбинација од Pinko

Каролина Гочева во цветна и разиграна комбинација од Pinko