Каролина Гочева во цветна и разиграна комбинација од Pinko

Каролина Гочева во цветна и разиграна комбинација од Pinko

Каролина Гочева повторно блеска во есен/зима 2018 колекцијата на Pinko.

Pinko е најновиот бренд на групацијата Магнетик, кој се отвори пред неколку месеци во Ramstore Mall приземје.

Италијански бренд кој ги претставува жените како самоуверени, одлучни, самостојни и разиграни. Бренд за сите жени и девојки кои не се плашат да експериментираат со својот стил и кои секогаш знаат што сакаат.

Овој пат Каролина Гочева е во фустан во цветен принт и хитот чизми- каубојки за оваа зима.

Каролина Гочева е заштитно лице на групацијата Магнетик за 2018 година. Ова е новата фотосесија за италијанскиот бренд Pinko повторно пред објективот на Лилика Стрезоска.

IMG_3970.JPG
IMG_3971.JPG
IMG_3969.JPG
IMG_3968.JPG

Магнетик во соработка со:

ФОТОГРАФИЈА // Лилика Стрезовска

ШМИНКА // Марија Ленчевска

ФРИЗУРА // Џеси Костиќ

Pennyblack прослави 40 години

Pennyblack прослави 40 години

Промоција во Fiorella Rubino

Промоција во Fiorella Rubino