Каролина Гочева за Pinko со бонус комбинација

Каролина Гочева за Pinko со бонус комбинација

Каролина Гочева изненади со уште една серија на фотографии за италијанскиот бренд Pinko.

Ова е последна комбинација за овој бренд од колекцијата есен/зима 2018. Малку поинакво издание со кое ја заокружуваме соработката со брендот Pinko за групацијата Магнетик.  Прекрасно сако- фустан кое може да се искомбинира за секаква прилика.

Повторно истиот тим на фотографи стои зад овие фотографии: Лилика Стрезоска и Елена Фиданска.

Магнетик откриваат дека следната фотосесија ќе биде изработена за брендот Weekend Max Mara од Max Mara групацијата.

Очекуваме со нетрпение.

IMG_4119.JPG
IMG_4118.JPG
IMG_4117.JPG

Магнетик во соработка со:

 

ФОТОГРАФИЈА // Лилика Стрезоска, Елена Фиданска

 

ШМИНКА // Марија Ленчевска

 

ФРИЗУРА // Џеси Костиќ

Food & Fashion. Новиот едиториал со Катарина Ивановска за Pinko

Food & Fashion. Новиот едиториал со Катарина Ивановска за Pinko

Pennyblack прослави 40 години

Pennyblack прослави 40 години