Задолжителни парчиња од колекцијата есен/зима 2017 на Marella

Задолжителни парчиња од колекцијата есен/зима 2017 на Marella

Новата колекција на Marella навистина остава без здив. Буквално го посакуваме секое парче. Тренди, елегантни и модерни. Парчиња кои ќе ја натераат секоја жена да се почувствува посебно и прекрасно. Погледнете ги парчињата кои ги одвоивме за вас и повелете кај нас во продавница во Ramstore Mall на приземје.

IMG_0004.JPG
IMG_0009.JPG
IMG_0015.JPG
IMG_0013.JPG
IMG_9989.JPG
IMG_9991.jpg
Дневна и вечерна комбинација од нашите брендови

Дневна и вечерна комбинација од нашите брендови

Три омилени комбинации од новите есен/зима колекции

Три омилени комбинации од новите есен/зима колекции