Парче од групација Max Mara кое мора да го поседувате- Капут

Парче од групација Max Mara кое мора да го поседувате- Капут

Групацијата Max Mara е позната по квалитетот на колекциите и диктирањето на трендовите во модниот свет. Едно од најкупуваните и секогаш перфектни парчиња се нивните капути. Капутот е важно да е топол и тренди. Парчето кое во сезоните есен и зима најмногу се носи и секогаш прво го забележуваме. Наглиот пад на темепратурите не натера да ве подготвиме за сезоната есен/зима која ни доаѓа. Нашите продавници исто се подготвени, бидете и вие.

Marella

IMG_3575.JPG
IMG_3582.JPG

Weekend Max Mara

IMG_3584.JPG
IMG_3608.JPG
IMG_3597.JPG
IMG_3612.JPG
Три омилени комбинации од новите есен/зима колекции

Три омилени комбинации од новите есен/зима колекции

Парче од групација Max Mara кое мора да го поседувате- Капут

Парче од групација Max Mara кое мора да го поседувате- Капут