Парче од групација Max Mara кое мора да го поседувате- Капут

Парче од групација Max Mara кое мора да го поседувате- Капут

Групацијата Max Mara е позната по квалитетот на колекциите и диктирањето на трендовите во модниот свет. Едно од најкупуваните и секогаш перфектни парчиња се нивните капути. Капутот е важно да е топол и тренди. Парчето кое во сезоните есен и зима најмногу се носи и секогаш прво го забележуваме. Наглиот пад на темепратурите не натера да ве подготвиме за сезоната есен/зима која ни доаѓа. Нашите продавници исто се подготвени, бидете и вие.

Marella

IMG_3539.JPG
IMG_3536.JPG
IMG_3547.JPG
IMG_3545.JPG
IMG_3548.JPG

Weekend Max Mara

IMG_3584.JPG
IMG_3587.JPG
IMG_3594.JPG
IMG_3603.JPG
IMG_3608.JPG
Парче од групација Max Mara кое мора да го поседувате- Капут

Парче од групација Max Mara кое мора да го поседувате- Капут

Задолжителни фустани за преживување на високите температури

Задолжителни фустани за преживување на високите температури